Suurenda oma proteiinisegu efektiivust ja kasulikkust Aminolase TPA kapsliga

23.05.2017
Suurenda oma proteiinisegu efektiivust ja kasulikkust Aminolase TPA kapsliga

Aminolase TPA näol on tegu tõelise läbimurdega. See on ideaalne toode kulturistidele, sportlastele ja kõigile aktiivse elu nautlejatele. Aminolase toetab lihasmassi ja lihase taastumist ja muudab täielikult seda, mil viisil kasutame ja omandame proteniini.

Aminolase kapsleid tuleks tarvitada koos proteiini rikaste toitudega ja toidulisanditega nagu näiteks vadaku, piima, soja, herneste ja kanepi valguga. Need toidud on ühed parimad aminohapete allikad, mida keha ei suuda ise toota. Niisiis peab proteiin esmalt olema omandatud ja lõhustatud omastataval kujul, kus on vajalikke aminohappeid ja kasulikke peptiide (sh. Di ja Tri-peptiide).

Selleks, et porteiini saaks kasutada lihaste kasvatamiseks, taastuseks ja immuuntalitluseks peab see olema lõhustatud väiksemateks osadeks 90 minuti jooksul peale tarbimist. See ajavahemik tähistab aega, mil proteiin jõuab maost peensoolde, kus toimub proteiini imendumine. Seal muudetakse see lihase kasvatamiseks vajalikuks proteiiniks (bio-kasutatav vorm). Proteiin, mis pole 90 minuti jooksul omandatud liigub sealt jämesoolde, kus see lõhustatakse, kuid kuna bakterite arv jämesooles ja käärsooles on suur, tarbivad bakterid lõhustatud proteiini ära ning seda ei jätku tegelikule proteiini tarbijale. Kui need bakterid proteiini lõhustavad kaasneb selle tulemusena suur hulk gaase. Nii tekib proteiini kasutajal ebamugavustunne ja puhitus kõhus, mõnikord isegi kõhulahtisus. Kuivõrd toitainete imendumine jämesooles on madal, siis proteiin mida bakteritel ei õnnestunud tarbida, väljub meie kehast ning aminohapped lähevad raisku. Teisisõnu lased kalli proteiinisegu lihtsalt veega alla.

Kõhuvaevuste vähenemine kui lisa boonus

Juhul kui proteiinisegu ei lõhustata väiksemateks osadeks, võivad suremad peptiidid põhjustada ebamugasvustunnet nagu iiveldus, puhistus ja isegi kõhukrambid.

Neid sümptoimeid ei tohiks segamini ajada toidutalumatusega, üldjuhul on tegelikuks põhjuseks mao tundlikkus peptiidide suhtes. Aminolase lõhustab need suured peptiidid vähendades riski sellise proteiinisegu tarbimisel esineda võiva ebamugavustunde tekkimiseks.